Om Filmassist

lfe_img

Vår historie

Vår bransje har vært og er stadig i utvikling. TV-seriene vokser, reklamebransjen har nye plattformer, location er like gjerne i skog og mark som inne i et trygt og varmt studio. Det spilles inn mer og mer materiale i Norge, også fra internasjonale aktører, og det stilles stadig større krav til folk og utstyr på og rundt sett.

I takt med denne utviklingen ønsker Filmassist å være en profesjonell, konkurransedyktig og framtidsrettet aktør innen avdelingen for produksjonsassistenter. En egen avdeling med dyktige og interreserte medarbeidere som jobber og virker som prodasser. Med en base som har alt utstyr en trenger for å støtte både små og store filmsett med det de måtte trenge. For å oppnå en smidig arbeidshverdag, en sikker arbeidsplass, og et godt arbeidsmiljø trenger man faktisk en del utstyr og de riktige personene.

Service, kompetanse og komplett utstyrspark

Vi mener at alle skal få muligheten til å benytte seg av vår erfaring og kompetanse. Våre kunder er deg som ønsker en hagefest eller et større event, kortfilm eller Hollywood produksjon. Ingen jobb er for liten. Ingen jobb for stor.

Resten av teamet

Morten Skaug

Lagersjef

Ester Wevling Matre

Assistent I Studiepermisjon

Book assistenter

Book Assistenter

Book utstyr

Book Utstyr